Bryllup på Fløyen

Det Bergenske Bryllup på Fløyen

Utsikten fra Fløyen er blant de vakreste i Bergen. Byen, Vågen, øyene, fjellene og Nordsjøen i det fjerne. Solnedgangen og skumringstimen – et helt spesielt minne. Hva er vel mer romantisk enn å feire bryllup på Fløyens topp?

Folkerestauranten stod ferdig ved Fløibanens Øvre stasjon i 1925. Praktbygget ble tegnet ned til minste detalj med ornamenter og interiør av den anerkjente arkitekten Einar Oscar Schou, som også har tegnet Den Nationale Scene. Restauranten er nå pietetsfullt restaurert, med respekt for arkitektens tankegang. Like levende – med et sus av 1920-årene, og med mat som setter prikken over i-en på et perfekt bryllup. På Fløien Folkerestaurant har dere alltid god plass. Foajeen, som vi rigger om til dans etter middag, og separate salonger til kaffe.

Si JA på Fløyens topp!

Det er også mulig å holde vielsen på Fløyens topp, ute i Amfiet eller inne i Peisestuen. Vi gjør deres bryllupsdag uforglemmelig – vår erfaring skaper deres sikkerhet.

Klikk her for mer informasjon om Vielse på Fløyen

«Vi hadde et fantastisk bryllup hos dere! Maten var deilig, atmosfæren unik og servitørene var så utrolig flinke og proffe! Vi følte oss rett og slett hjemme.»

Vi bistår gjerne med planleggingen!

Om dere ønsker, bistår vi gjerne med planleggingen av bryllupsfesten. Vi har lang erfaring med valg av meny og viner, bordoppsett og pynting samt kjøreplan og evt. underholdning. Våre lokaler kan tilpasset til enhver størrelse og etter deres behov. Vi har teknisk utsyr på plass slik at der mulig å vise frem filmer og bilder på lerret på en profesjonell måte.

Bryllupsforespørsel

CAPTCHA image

Dette hjelper oss med å forhindre spam, takk.