En musikalsk forestilling i ærverdige Fløien Folkerestaurant!

Med Helge Jordal, Berit Håpoldøy og Lars Hammersland.

Fra midten av 1800-tallet til tidlig 1900-tallet utvandret nærmere 1 million nordmenn fra Norge til Amerika. Skuespiller Helge Jordal har, sammen med musikerne Berit Håpoldøy og Lars Hammersland, laget en musikalsk forestilling som tar deg med tilbake til denne tiden.

Mellom sangene forteller Helge Jordal historier om fattigfolk, håp og fortvilelse, indianere og morsomme betraktninger fra de som lengtet hjem. Musikken er en blanding mellom egenkomponerte sanger og eldre viser, og forestillingen har en god blanding av spøk og alvor.

Billetten inkluderer:

middag, dessert, kaffe/te og forestilling (ønsket drikke til maten og ellers kjøpes seperat). Middagen serveres først og under desserten/kaffen begynner forestillingen. Med andre ord blir dette en helaften som du kommer til å huske lenge. Forestillingen er også en veldig fin gave å gi til foreldre, besteforeldre eller andre som er interessert i denne spennende historien.

Meny for kvelden:

Hjortragout servert med Rosenkål, Rotgrønnsaker, Gulløyepoteter og rørte Tyttebær

eller

Dampet Kveite servert med Asparges, sesongens Grønnsaker, Gulløyepoteter og Hollandaisesaus

eller

Nøttestek servert med en smakfull Tomatsalsa, friske Asparges, Neper og Urteolje

Til dessert serveres Fløiens Epleterte med Vaniljeis – med Kaffe/Te

NB! Ved kjøp av billett – oppgi om du ønsker kjøtt, fisk eller vegetar i svarfeltet, samt om du har noen matallergier som må tas hensyn til.

Fløibanen kjører deg trygt både til og fra fjells, og alt av smittevernhensyn under forestillingen blir ivaretatt av arrangør.

Velkommen til en musikalsk forestilling på toppen av Fløyen!

Tid og sted

 • Sted

  Fløien Folkerestaurant

 • Dato

  08. September 2021

 • Tidspunkt

  kl. 18:00

 • Pris

  kr. 699,-