Få muligheten til å vie deg med Bergens beste utsikt.

Vi har hatt  mange flotte vielser på Fløyens topp og det gjennomføres både borgerlige – og religiøse vielser hos oss.

Vi tilbyr en pakke med oppsett av stoler, rød løper og eventuelle ekstratjenester. Avtaler med prest eller vigsler overlater vi til brudeparet selv. Vi kan også være behjelpelig med blomsterdekorasjonen til vielsen. Til dette reserverer vi Peisestuen som har egen terrasse vendt mot Ulriken. Vi kan ta opptil 75 sittende gjester (avhengig av smittevernregler) i Peisestuen og vår flotte terrasse. Om været tillater det kan vielsen settes opp ute.

Vår vielsespakke inkluderer leie av Peisestuen med tilhørende terrasse. Leien inkluderer bruk av lokalet og terrassen for 2 – 3 timer, oppsett av lokale med stoler, evt. bord til vigsler). Det serveres en frisk Prosecco med påfyll og Eplejuice fra Ulvik (for dem som ikke ønsker alkohol) etter vielsen samt 4 kanapeer per person med smaker fra både fjell og hav.

Vielsespakke:

1 glass musserende med påfyll

4 kanapéer per person

Billett til Fløibanen tur/retur

Pris kr. 555,- per person

Lokalleie kr. 2000,-

Alt på ett sted:

Hva med å legge bryllupsmiddagen til samme sted? I våre flotte lokaler i 2. etasje kan du feire bryllupet ditt i fantastiske omgivelser med Bergen for dine føtter. Du finner mer om «Det bergenske bryllupet på Fløyen» på våre nettsider: https://www.floienfolkerestaurant.no/bryllup/

Tid og sted

 • Sted

  Fløien Folkerestaurant / Peisestuen

 • Dato
  alle dager
 • Tidspunkt

  Mellom kl. 11:00 og kl. 17:00

 • Pris
  Pris fra kr. 555,- per person