FLØIENS TURPAKKE

Turpakken som gir energi og skaper turglede!

Det å være fysisk aktiv og nyte naturen og den friske luften på Fløyen er positivt for kropp og sjel. Vår turpakke gjør det enkelt for både barn og voksne når det gjelder å komme seg ut på tur. Du bestiller pakken innen kl. 24:00 dagen før du ønsker og kan hente den i restauranten på avtalt tidspunkt (innenfor våre åpningstider).

LAG DIN EGEN TURPAKKE

Pakken kan settes samme etter eget ønske og inneholder følgende:

Valg av 1 x Croissandwich med:

Ost og Skinke; Røkt Ørret; Reker eller Vegan

1 x Cool (Pure Norwegian Water) velg mellom:

Naturell eller Sitron

1 x dagens Frukt

1 x Fløiens Epleterte

Har du gluten- eller laktoseallergi tilpasser vi gjerne pakken etter det. Dette kan du informere oss om når du bestiller tur (mat) pakken.

Pris kr. 215,- per pakke

DRIKKE

Husk å ha med rikelig med drikke!

Påfyll av væske er viktig, og man blir ekstra tørst av å være i aktivitet. Som hovedregel bør vann være tørstedrikk, men når man skal kose seg er det lov med en god varm drikk.

Har du en termos kan du fylle den enten med kaffe eller ekte varm sjokolade (kun om vinteren) det både smaker godt, gir energi og er fint å varme seg på. Hvis man fryser, er det ekstra effektivt at varmen kommer innenfra.

Påfyll for en termos 0,5l kr. 35,- (valg av kaffe eller ekte varm sjokolade)

Om cool (Pure Norwegian Water)

Cool er et smart valg for deg og planeten og er et drikkevann som tar hensyn til og har omsorg for naturen og deg. Innpakningen er levert av Tetra Pak, som er opptatt av å produsere forpakninger som har lavere miljøpåvirkning enn tilsvarende glass-eller plastemballasjer. Emballasjen er laget av bærekraftige plantebaserte materialer og er 100% resirkulerbar. Både kartongen og hetten kan resirkuleres i papiravfall – akkurat som en melkekartong. Kos deg med cool (Pure Norwegian Water), brett den tomme kartongen når du er ferdig, og resirkuler den som papiravfall, så kan den få et nytt liv som nye papirprodukter! Har du lyst å finne ut mer om cool (Pure Norwegian Water) kan du besøke deres nettside: https://drinkcool.no/

EMBALASJE

Vi tenker bærekraft!

Det å kunne tilby miljøvennlig emballasje er viktig for oss. Derfor har vi valgt biologisk nedbrytbare bokser som er enkle å resirkulere og bra for miljøet. Husk at du kan alltid kan levere den tilbake til oss på slutten av turen.