FOLKERESTAURANT

RESTAURANT PÅ FLØYEN

Fløyen og Fløien Folkerestaurant – en spektakulær attraksjon du ikke kan gå glipp av. Utsikten fra Fløyen er blant de vakreste i byen og et helt spesielt minne. Ta Fløibanen ti topps og legg ut på en fin tur i byfjellene. Gode stier som er skiltet og merket gir trygghet og energi til å oppleve naturen. Her finner roen og du kan senke skylderne etter en travel dag.

Med en utsikt utover det vanlige finner du vår sommerrestaurant. Her får du servert mat med lokale råvarer fra en rikholdig meny. På regnværsdagene tenner vi i Peisen og det blir ekstra lun stemning inne hos oss.

Uteservering og Lykkeboden

På den store terrassen kan du nyte et lett måltid, vendt mot den spektakulære utsikten over Bergen by, eller ta en kald forfriskning fra Lykkeboden mens du ser på solnedgangen.

BUSS FOR «FLØI»BANE

Fra 20. september blir det ikke mulig å ta Fløibanen opp til restauranten vår frem til april 2022. I denne perioden er banen stengt for trafikk og vi oppfordrer besøkende å ta turen opp til restauranten vår. For besøkende i forbindelse med selskaper kan vi tilby alternativ transport med minibusser.

For mer informasjon om 5. generasjons Fløibanen kan du besøke følgende nettside: https://www.floyen.no/floibanen/5-generasjons-floibane/

For besøkende til Fløien Folkerestaurant

For individuelle besøkende til restauranten oppfordrer vi å fortsette med de gode vanene ved å gå opp. Det tar ikke lang tid å gå opp eller ned til Fløien Folkerestaurant. Kombiner et besøk hos oss med en tur i den vakre naturen og på Fløyen finner du mange flotte turmuligheter. Ønsker du å avkorte turen opp kan du benytte deg av tilbudet til Fløibanen og ta en av de elektriske bussene opp til Skansemyren. Ruteplanen finner du her: https://www.floyen.no/floibanen/transporttilbud-for-de-som-bor-langs-traseen/

For selskapergjester

I perioden banen er stengt tilbyr vi selskaper over 15 personer transport med minibusser frem til banen gjenåpnes i april. Minibussene tar opptil 15 personer per tur og avhengig av antall personer settes det inn nødvendig antall busser. Oppmøte for transport er i utgangspunktet ved nedre Fløibanestasjon (Bergen sentrum, på Vetrlidsalmenningen, 150 meter fra Fisketorget og Bryggen), men andre møtesteder kan avtales med hver gruppe individuelt.

Pris per person for tur/retur er kr. 125,-