Selskap på Fløyen

Den beste måten å oppleve Bergen på!

Vi gleder oss å kunne ønske velkommen til både store og små selskaper i våre lokaler på Fløien Folkerestaurant.

Ønsker du å feire bryllup, konfirmasjon eller store dager – invitere til store og små firmaarrangementer, eller bare møtes i naturskjønne omgivelser med Bergen for dine føtter? Vi har vakre og historiske selskapslokaler som passer til enhver anledning og er opptatt av at nettopp ditt arrangement skal bli en minnerik og spesiell begivenhet.

Fløien Folkerestaurant ligger høyt hevet over hverdagslivets mas og støy. Utsikten fra Fløyen er den vakreste i Bergen. Vi står for tradisjon, godt håndverk og personlig service, for å kunne tilby deg en unik opplevelse!

15 - 480

Kapasitet

Restauranten 1. etg.
Opp til 270 personer.
Store åpne vindusflater sørger for mye lys og en majestetisk utsikt over hele Bergen.

Spisesalen:
Opp til 140 personer.
Et staselig lokale med en ubeskrivelig utsikt på 180 grader.

Peisestuen:
Opp til 60 personer.
Nydelige lokaler med egen peis og tilhørende terrasse.

Om man ønsker å reservere hele Fløien Folkerestaurant har vi kapasitet opp til 480 personer

Vårt kjøkken er basert på lokale råvarer

Vi har tatt frem kjente og glemte smaker og satt sammen et utvalg av selskapsmenyer. Ønsker du å sette sammen en egen meny er det selvfølgelig mulig.

Vi ønsker at alle skal ha en god opplevelse hos oss og vi tilpasser gjerne våre menyer til gjester med spesielle behov.

Kontakt oss i dag så hjelper vi deg svært gjerne med planleggingen av ditt arrangement.

Transport

I perioden banen er stengt tilbyr vi selskaper over 15 personer transport med minibusser frem til banen gjenåpnes i april. Minibussene tar opptil 15 personer per tur og avhengig av antall personer settes det inn nødvendig antall busser. Oppmøte for transport er i utgangspunktet ved nedre Fløibanestasjon (Bergen sentrum, på Vetrlidsalmenningen, 150 meter fra Fisketorget og Bryggen), men andre møtesteder kan avtales med hver gruppe individuelt.

Konfirmasjon

Konfirmasjonen markerer en milepæl i livet. Feire den store dagen i et av våre lokaler på Fløien Folkerestaurant. Vi har lang erfaring med konfirmasjoner og ønsker deg og dine hjertelig velkommen til en storslått feiring av denne viktige dagen.

Høytids- og festdager

Året består av mange høytider, markeringer og familiedager som er verdt å feire sammen med de du er glad i. Det beste med slike dager er at det er en utmerket anledning til å samle familie og venner til hyggelig samvær rundt bordet.

Selskapsforespørsel

CAPTCHA image

Dette hjelper oss med å forhindre spam, takk.