SELSKAPSMENYER

APERITIFF PÅ FLØYEN

«En drikk som nytes før måltidet ofte sammen med «noe å bite i» navnet kommer fra latin – aperire – å betyr å åpne.»
1 glass musserende vin
2 kanapeer:
Skagen – Toast med Reker og Ørretrogn i Dillrømme
Toast med Andebryst med syltet Løk
kr 245,- per person

LUNSJMENYER

MENY A

SPINATKREMSUPPE
Egg og Hvitløkskrutonger
*
GRILLET LAKSEFILET
Agurksalat, dampete Poteter og Rømmesaus
*
HUSETS VAFLER
Krem og rørte Jordbær
*
Kaffe/Te

Pris 2 retter kr 395,- per person
Pris 3 retter kr 495,- per person

MENY B

GRAVET ØRRET
frisk Salat, Rugbrød og Sennepssaus

VILLSAUFILET
sesongens Grønnsaker, Anna Poteter og kremet Timiansaus

HJEMMELAGET KONFEKTKAKE
Bringebærsorbet og Bringebærcoulis

Kaffe/Te

Pris 2 retter kr 395,- per person
Pris 3 retter kr 495,- per per

LUNSJRETTER

HØSTSALAT
Spekeskinke og lagret Jarlsberg
Smør & Brød
Pris kr 235,- per person

LAKS OG BROSME
stuet Purre, Gulrøtter, dampete Poteter
og Skalldyrsaus
Pris kr 295,- per person

SUPPER & GRYTE

FLØIENS KREMETE FISKESUPPE
Safran, Fisk og Skalldyr. Brød & Smør
Pris kr 245,- per person (med påfyll)

VILTGRYTE
Rotgrønnsaker, kokte Poteter og rørte Tyttebær.
Pris kr 325,- per person (serveres med påfyll)

BETASUPPE
Brød og Smør
Pris kr 245,- per person (med påfyll)

SØTT OG GODT

FLØIENS SJOKOLADEKAKE
rørte Jordbær
Pris kr 125,- per person

TILSLØRTE BONDEPIKER
på Fløiens vis med Eplesirup
Pris kr 115,- per person

Kaffe/Te
Pris kr 40,- per person

MIDDAGSMENY

MIDDAGSMENY 1

-klassisk-

FLØIENS REKECOCKTAIL
Cocktaildressing og Melba Toast

YTREFILET SOM SURSTEK
bakte Rotgrønnsaker, syltet Småløk, ovnsbakte Småpoteter og Fløtesaus

SYLTET PÆRE
brente Mandler og Madeirakrem

KAFFE/TE
Pris kr 795,- per person

MIDDAGSMENY 2

– lokal –

AKEVITTGRAVET LAMMEFILET
Syltet Gulrot og Sidermarinerte Blåbær

DAMPET KVEITE
frisk Spinat, sesongens Grønnsaker,
dampede Persillepoteter og Hollandaisesaus

TILSLØRTE BONDEPIKER
på Fløiens vis med Eplesirup

KAFFE/TE
Pris kr 785,- per person

MIDDAGSMENY 3

BLÅSKJELLSUPPE
Blåskjell, høvlet Fennikel og Dillolje

URTEMARINERT LAMMECARRÉ
sesongens Grønnsaker, Annapoteter og Tymiansjy

IS OG SORBET
Mandelflarn og marinerte Bær

KAFFE/TE
Pris kr 725,- per person

MIDDAGSMENY 4

– elegant –

½ GRATINERT HUMMER
Toast

DAMPET BREIFLABB
Ertepurre, ovnsbakte Gulrøtter, kokte Poteter og Hollandaise saus

KONFEKTKAKE
Bringebær, Bringebærcoulis, Vaniljeis og Krokan

KAFFE/TE
Pris kr 875,- per person

MIDDAGSMENY 5

SYLTET ØRRET
Agurk, ristet Rugbrød, Rømme og Dillolje

VILLSAUFILET
sesongens Grønnsaker,
ovensbakte Poteter og Rosmarinsjy

HJEMMELAGET SJOKOLADE- OG KIRSEBÆRPARFAIT
Karamellsaus og Kirsebær

KAFFE/TE
Pris kr 695,- per person

MIDDAGSMENY 6

SKALLDYRKREMSUPPE
Sjøkrepshale og fritert Persille

SKINSTEKT ØRRET
bakt Sellerirot, frisk Spinat, Seterrømme, Agurksalat og dampede Poteter.

HJEMMELAGET KARAMELLPUDDING
Wienerkrem

KAFFE/TE
Pris kr 675,- per person

APERITIFF

«En drikk som nytes før måltidet ofte sammen med «noe å bite i» navnet kommer fra latin – aperire – å betyr å åpne.»
1 glass musserende vin
2 kanapeer:
Skagen – Toast med Reker og Ørretrogn i Dillrømme
Toast med Andebryst med syltet Løk
kr 245,- per person

NATTMAT

Nattmat – på veien hjem – ofte kveldens høydepunkt!

BERGENSK FISKESUPPE
med Rundstykke
Pris kr 165,- per person

BETASUPPE
med Rundstykke
Pris kr 165,- per person

HOTDOG FRA VÅR PØLSEBOD
Brød eller Lompe – Ta gjerne mer enn 1!
Pris kr 125,- per person

ØLSNACKS

Santa Kristina Pølse, Lagret Jarlsberg og Ølmandler fra Eikenberg
Kr 165,- per person

HUSETS BUFFET

HUSETS BUFFET – kr 875,- per person  |  KALDT & SØTT OG GODT – kr 650.- per person |  VARMT & SØTT OG GODT – kr 625.- per person

(Minimum 50 personer)

KALDT

GRAVET ØRRET – Sennepssaus
SKAGEN – Reker og Løk i Dillrømme garnert med Ørretrogn. Rugbrød.
PANERT PLUKKFISKBOLLER – Tangmajones
SYLTET LAKS – Agurk og Dillolje
ROASTBIFF – syltet Løk og Remulade
VARMRØKT SKINKE FRA BRAKSTAD – Waldorfsalat og Sennep
HONNINGGLASERT KYLLING – Valnøtter
TOMATSALAT – Basilikum og Løk
SALAT – Avocado, Pærer og Blåostdressing
POKE – Råmarinert norsk Laks med friske Salater, Grønnsaker, Byggryn og Tang

FRISK GRØNN SALAT

DRESSINGER

BRØD OG SMØR

VARMT

VILLSAUFILET – Rosmarinsjy

OVNSBAKT KVEITE – Smørsaus
bakte Rotgrønnsaker
to typer Poteter

SØTT OG GODT

HJEMMELAGET KARAMELLPUDDING – Wienerkrem
FLØIENS TILSLØRTE BONDEPIKER
FLØTERAND -rørte Bær
FRISK FRUKTSALAT -Krem
HJEMMELAGET KONFEKTKAKE
NORSKE OSTER – ristede Nøtter og Marmelade
KAFFE/TE